Cocinero Santoku 195
Opis
Głownia noża kuchennego w typie "santoku", czyli wszechstronnego noża kuchennego. Wykonana ze stali nierdzewnej X50CrMoV15, powszechnie używanej przez europejskich producentów noży kuchennych. Głownia 195x44x2 mm, trzpień około 90 mm z jednym otworem 3 mm. Twardość 56 HRC, w zupełności wystarczająca w nożu kuchennym. waga 76 g.
Opinie o produkcie (0)
- Głowiczka - mosiądz
- Pręt mosiężny 3 mm x 100 mm
- Śruby typu "Corby" 1/4", mosiądz, sztuka
- Głowiczka - nowe srebro
- Fibra 1 mm czerwona
- Pręt mosiężny 4 mm x 100 mm
- Igła "siodlarska", szt.
- Pręt mosiężny 5 mm x 100 mm
- Fibra 0,8 mm czarna
- Pręt mosiężny 2 mm x 100 mm
- Folia hartownicza 100x30
- G10 czarne 1 x 46-48 x 145-147 mm, sztuka
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.